Jump to content


{ccs special_tag="navigation"}

{parse block="portal_articles_link"} {parse block="portal_mini_calendar"} {parse block="portal_recent_articles"}
{parse block="portal_status_updates"} {parse block="portal_recent_files"}
{parse block="portal_recent_entries"}
- - - - -

WTCC Runde 3!


Runde 3 finner sted i Ungarn! Med regnvær på WTCCs 3.Runde ble det en god del utfordringer for Honda, der fjerde Civic kjørt av Ficza utmerker seg positivt i løp 1 og Honda opplever stor dramatikk i løp 2s siste runde!
Med nye førere, og friskt mot, så angriper Honda WTCC sirkuset med TRE biler. Tidligere var en Civic gjennom et privat selskap, nå har Honda ordnet seg med de tre plassene. Det vil fortsette å være de 2 med Grønn, hvit og røde farger, mens bil nummer 3 vil ha fargene hvit, grå og rød. Jeg vil prøve så godt som mulig å legge ut løpene så raskt som mulig for å holde mest mulig følge med sirkuset!

Her kommer forklaring på regler og hvordan poeng gies, kilde Wikipedia:

Regler
Det kjøres to heat. Før det første heatet kjøres det en kvalifisering, den som har raskest tid får start først, den som nest raskest starter som nummer to, og så videre. Etter at første heat er kjørt snur man på startoppstilling for de åtte første i heat 1. Slik at den som startet som nummer åtte i heat 1, skal nå starte fremst i heat 2.

Den som hadde fremste startspor i heat 1, starter nå som nummer åtte i heat 2. De førerne som er mest fremgangsrike etter hver helg får straffvekter på maksimalt 80 kilo under det neste løpet.

Poengsystem
WTCC har samme poeng system som Formel 1 og WRC. En liten forskjell er at hvor høyere oppe på resultatlisten føreren kommer, jo mer må føreren ha i straffvekt i bilen sin det neste løpet.

Nyt løpene, og den informasjonen sjåførene gir om banen før løpene, noe som er etter min kunnskap, særegent for WTCC!

mvh

Klubbleder

Løp 1:Løp 2:
Hva synes vi? Er Civic Type R god nok i regnet? Vil Honda finne svar på spørsmålene som dukket opp om bilen i regnvær?


0 Comments


{parse block="portal_recent_topics"}