Jump to content


Photo
- - - - -

Mistet spenning ved tilkobling av Parkeringsensor

Mistet spenning elektrisk problem CD spiller tilkoblings problem

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Optimusprime

Optimusprime

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 18 september 2015 - 10:46

Hei,

Er ny her og dette er mitt første innlegg.

Jeg har en Honda Civic 98, 1,5 vtec, sedan.
Har mistet spenning til CD-spiller og digitalklokke etter å ha koblet en parkeringsensor-hjerne på samme kurs!

Installert 4 sensorer i støtfangeren foran, installere en bryter i serie med + linjen.
Minusen - Går også til bryteren siden bryteren har en diode for å indikere når den er slått på.
deretter, går + Og - til parkeringsensor-hjernen.
etter å ha koblet alt, skrudde jeg på tenningen og slo på bryteren, bryter dioden lyser grønn og parkeringsensorer fungerer.
(parkeringsensorer fungerer bare når tenningen er på, noe som var meningen)  :)

MEN, mistet spenningen til CD-spiller og klokka! :o 
Den dumme ting jeg gjorde under installasjonen var å ikke koble fra batteriet under installasjonen. (men jeg var forsiktig under tilkobling)

CD-spiller og sensorerhjerne får spenning fra samme ledning. Sjekket intern sikring av CD-spiller ... det er Ok. Sjekket alle sikringer i bilen, hver eneste sikring er hel, pipet dem ut.

Slo parkeringsensor AV (men ikke koblet fra) fortsatt ingen liv i CD spilleren og klokka.

Veldig merkelig for meg at samme kabel kan drive en ting, men ikke den andre!
selvom jeg slår av sensorene.

Hvor bør jeg feilsøke mer?
kan det henne at det er noe relee problem?

hadde hjulpet stort om jeg hadde fått tak i elektrisk skjema/ diagram som kunne vise hele kretsen. fra batteri til CD spiller pluggen

 

På forhånd takk

vedlegg bilde

Attached Thumbnails

  • Honda Elektrisk kobling problem.png


#2 Optimusprime

Optimusprime

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 19 september 2015 - 05:42

?



#3 Optimusprime

Optimusprime

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 posts

Posted 21 september 2015 - 09:36

fant ut, det avr en skult 7,5A sikring som satt i motorrommet. bort fra alle andre sikringer... jahh, logisk







Also tagged with one or more of these keywords: Mistet spenning, elektrisk problem, CD spiller, tilkoblings problem

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users